Gizlilik Politikası

habereditoru.com aracılığı ile paylaştığınız kişisel bilgilerinizin gizliliğinin korunması çok önemlidir. Gizlilik Politikası kapsamında kişisel bilgilerinizi ne şekilde kullanacağımız hakkında ve bunların kullanım şekli konusunda bilgi sahibi olmanız için Gizlilik Politikası’nı okumanızı tavsiye ederiz.

Gizlilik Politikası’nın Kapsamı

Bu sitenin Gizlilik Politikası, habereditoru.com kullanıcısı olmak amacıyla sizler tarafından bırakılan bilgiler için geçerlidir. Bu bilgiler, habereditoru.com kullanıcısının izni olmadan hiç bir şekilde ticari ve kişisel amaç için kullanılmayacaktır. Ancak bu bilgiler, habereditoru.com tarafından müşteri profili oluşturmak amacıyla kendi bünyesinde kullanılabilir.
 
habereditoru.com üyesi olarak, sahip olduğunuz gizlilik haklarınız kişisel olarak ifade edilebilecek bilgilerinizi bizimle paylaşmanız ve habereditoru.com üyesi olmanız adına, sahip olduğunuz gizlilik hakları şunlardır:
 
  • Kimlik bilgileriniz, E-posta adresiniz, iletişim bilgileriniz ve Web Site bilgileriniz hiçbir şekilde 3. kişilere verilmeyecektir.
  • Girdiğiniz kullanıcı bilgileri, kişisel ve diğer bilgiler, sizin onayınız dışında diğer kullanıcılara açılmayacaktır.
  • Üyelik Formu ve Profil Sayfalarından girdiğiniz tüm kişisel bilgiler yalnızca siz ve yetkilendirdiğiniz kişiler görebilir ve bu bilgileri yalnızca siz ve yetkilendirdiğiniz kişiler değiştirebilir.
  • Bir başka kullanıcının ya da kişinin sizinle ilgili bilgileri görmesi ve bunları değiştirmemesi için habereditoru.com elinden geleni yapmaktadır. Sadece site yöneticileri size ulaşmak adına bilgilerinize ulaşır veya talebiniz üzerine veya teknik bir hatadan dolayı bilgilerinizde değişik yapar.

Bizimle paylaştığınız bilgilerin korunması

habereditoru.com ile paylaştığınız bilgileri koruma konusunda profesyonel bir bakış açısı getirilmiştir.
 
habereditoru.com, güvenli sunucular, firewall’lar (güvenlik yazılımları) ve mali bilgilerin şifrelenmesi dahil, bilgilerinizi korumak için çeşitli güvenlik önlemleri almıştır.
 
Yukarıdaki Gizlilik Politikası, habereditoru.com müşterisi olarak bireysellik haklarınızı koruma altına almaktadır.